Du kan bruker filter for å velge mer spesifikk informasjon fra rapportene.

Det er globale filter og spesifikke filtrer per rapport.

Globalt filter:

• Velg først ønsket rapport.
  • Velg filter
  • Du kan filtere på tid, dokumentmappe eller avdelingsstruktur. Alle filterne er ikke tilgjengelige for alle rapportene.

Globalt filter for avdeling i dokumentrapporter

Du kan velge det globale filteret for avdelinger i dokumentrapportene. Disse vi da vise:

• Dokumenter per mappe - bruk av avdelingsfilter vil vise antall dokumenter per mappe hvor brukere i den valgte avdelingen er forfatter, verifiserer eller godkjenner (det vil si har et ansvar)
  • Dokument per forfatter - bruk av avdelingsfilter vil vise dokumenter for forfattere som hører til i den valgte avdelingen
  • Dokument per status - bruk av avdelingsfilter vil vise dokumenter per status for forfattere, verifisere og godkjennere som hører til i den valgte avdelingen
  • Detaljert dokumentliste - bruk av avdelingsfilter vil vise dokumenter for forfattere, verifisere og godkjennere som hører til i den valgte avdelingen

Tidsfilter:

• Uke = inneværende uke med start fra mandag
  • Syv dager = siste 7 dager
  • Måned = inneværende måned med start fra den 1. og til i dag
  • Tretti dager = de siste 30 dagene
  • Kvartal = inneværende kvartal med start fra den 1. i og til i dag
  • År = inneværende år med start fra 01.01. og til i dag
  • Tilpasset = velg fra og til og med dato

Klikk på Legg til for å filtrere rapporten

Valgte filter vil vise som chips.

Lagre filter

Bruk lagre knappen hvis du vil lagre et filter.

Skriv inn navnet på rapporten og klikk V

Du finner dine lagrede filter under "Lagrede filter" for den spesifikke rapporten.

Klikk på de 3 prikkene for å slette et lagret filter