En rolle bygges opp ved hjelp av krav il roillen og / eller dokumenter.

Krav til rollen bygges opp ved hjelp av dokumenter.

Det er mulig å legge det samme dokument i flere roller eller krav.

Det er også mulig å bruke det samme kravet i flere roller.

Lage rolle med krav og dokumenter

• Velg Administrasjonsverktøyet
  • Velg Kompentanse (competence)

• Velg avdeling for rollen eller legg den direkte under "Interne" (Internal)
  • Klikk på menyen (3 prikker)
  • Legg til rolle (Add role)

• Skriv inn navnet på rollen
  • Bestem om rollen skal være standard (default) for avdelingen. Dette betyr at alle brukerne som ligger i avdelingen og underliggende avdelinger får denne rollen automatisk
  • Klikk Lag (Create)

Krav til rollen

• Velg rolle
  • Velg meny (3 prikker)
  • Velg "Legg til krav" (Add requirement) eller
  • Velg "Legg til dokument" (Add document)

• Krav til rollen: Skriv inn kravet til kravet
  • Hvis du vil bruke et eksisterende krav, velg kravet og legg det til rollen
  • Klikk Lag (Create)

Legg til dokument til krav:

• Velg krav
  • Velg meny (3 prikker)
  • Velg "Legg til dokument" (Add document)

• Velg dokument(er) fra dokumentmappa som kommer opp
  • Du kan legge til flere dokumenter fra ulike mapper i en operasjon. Du kan legge dokument uansett status (under utarbeidelse, til verifikasjon, til godkjenning og godkjent), men bare godkjente dokumenter er synlige for brukere med dokumentet i sin rolle.
  • Klikk "Legg til dokumenter"

Du kan nå se hvordan rollen er bygget opp ved å klikke på en rolle:

Du kan endre lesefrekvens eller lesefrist varsel eller legge til co-signering  ved å velge meny (3 prikker) og egenskaper.

Du kan koble fra en rolle ved å velge "Disconnect"