En bruker med forfatter-rettigheter kan slette et dokument under utarbeidelse.

En bruker med systemadministrator-rettighet kan slette et godkjent dokument.


Når et dokument er slettet, kan du ikke gjenopprette det. Hvis du ikke er 100 % sikker på at du skal slette et dokument, bør du arkivere det i stedet.


Slette et enkelt dokument

  • Velg dokumentet
  • Klikk på 3 prikker
  • Velg Slett (delete)



Slette et eller flere dokumenter

  • Velg dokument(er) ved å hake av i boksen foran tittelen i mappa
  • Velg slett (delete)
  • Svar Ja hvis du er sikker på at du vil slette dokumentet



Relaterte sider: